CHENG'S KøKKEN

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1436 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Cheng's Køkken. Vil du vide mere? Få mere at vide

18 jul 2024 at 7:48 Maden var lunken
18 jul 2024 at 7:15 Uspiselig wonton suppe - helt slimet wonton og væsken var grumset og slagte dårligt.. stegte nudler smagt mest af olie - ellers ingen smag. Forårsruller og dybstegte rejser smagte som det skulle
17 jul 2024 at 23:19 har bestilt hos dem efterhånden mange gange nu, men denne gang var en dårlig oplevelse, da der var hår i maden.. :( og da jeg ringede ind og fortalte det, fik jeg en meget kort og tør undskyldning, så ved sgu ikke om jeg gider bruge dem fremover.
14 jul 2024 at 21:56 Dybstegt kød der ligger i sovs, bliver ikke godt. Sovs og panering blev til en lidt ulækker grødagtig masse, og sovsen smagte ikke særlig specielt.
9 jul 2024 at 21:34 Vi bestilte vores mad kl 19.07 og modtog den kold kl 20.42 - meget utilfredsstillende. Vi ved ikke om fejlen ligger hos Cheng eller Just Eat.
8 jul 2024 at 20:20 Maden kom til tiden og det var varmt og smagte godt
7 jul 2024 at 13:40 Maden var kold og forkert
30 jun 2024 at 19:38 Dejlig mad færdig til tiden
27 jun 2024 at 8:41 Første gang st vi har ventet så længe på levering og maden var halv kold
24 jun 2024 at 19:13 Der bliver ikke sparet på noget, det smager fint og prisen er god.
18 jun 2024 at 6:12 Maden var kold og jeg syntes det er latterligt at jeg betaler ret meget for ikke selv at skulle ordne mad og så må man selv til at varme maden og det kunne jeg da ligeså godt ha gjort med mine rester så der skal jeg ikke have mad fra mere
17 jun 2024 at 22:21 Go' mad