CHENG'S KøKKEN

Recentreview


4 stjerner ud af 1398 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Cheng's Køkken. Vil du vide mere? Få mere at vide

1 apr 2024 at 20:11 Enhver restaurant bør vide at man ikke pakker pommes fritter i en lukket beholder
31 mar 2024 at 21:44 Alt i alt var maden rigtig god!! MEN min kyllingespyd var dårlig, smagt og lygte dårlig. Var nød til at smide den ud!
27 mar 2024 at 15:31 forårsrullerne var under al kritik. Det sprøde var blevet blødt så det ikke var til at skære i. Fik kun indmaden så alt i alt nogle elendige ruller
15 mar 2024 at 17:35 Altid dejlig mad
11 mar 2024 at 20:28 Kedelig mad uden smag. Maden var også kold.
9 mar 2024 at 21:49 Fantastisk service. Efter bestilling viste appen en forventet levering på 59 min. Maden ankom efter ca 30 minutter kun. Og smagte fantastisk.
2 mar 2024 at 22:43 IGEN!! En god oplevelse. Ankom ca. 30 min før anslået ankomst og igen virkelig lækkert. Alle de gange jeg har bestilt har det været mere end godt. Tak for mad ;-)
1 mar 2024 at 20:16 Meget lækker mad
29 feb 2024 at 21:21 Altid godt!
27 feb 2024 at 21:26 Store portioner, knap så meget smag.
24 feb 2024 at 22:43 Alt var okay
17 feb 2024 at 22:34 Dejlig mad som altid. Deres Panang er rigtigt god.